Vraag direct aan!

Bedankt dat je geïnteresseerd bent in een van onze huurauto's. Wil je direct weten of de auto, bus of verhuis-/bedrijfswagen beschikbaar is en wat de totale kosten zijn? Bel ons! Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 07:30 - 18:00 en op zaterdag van 9:00 - 17:00. Je kunt ook onderstaand aanvraagformulier gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

's-Hertogenbosch: T 088 - 374 68 70
Eindhoven: T 088 - 374 69 70

Let op: Indien wenselijk kunt u de huurauto ook op een van onze andere vestigingen in Veldhoven, Oss, Helmond, Veghel of Boxtel ophalen. U kunt dit vermelden onderaan het aanvraagformulier bij opmerkingen.

Bedrijfsnaam


Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Plaats
Postcode
Geboortedatum
Telefoonnummer
Rijbewijsnummer
E-mailadres
Datum afgifte
Gewenste auto of e-bike
Voorkeur brandstof
Voorkeur transmissie


Vanaf wanneer?
Tot wanneer?
Opmerking(en)


Dank voor je aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail contact met je op om je aanvraag met je te bespreken en waar mogelijk om te zetten in een definitieve reservering.

Klik op -Verstuur- om je aanvraag te verzenden.

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon