Auto huren Eindhoven

Een auto huren in Eindhoven? U bent van harte welkom bij Van den Udenhout Autoverhuur, dé aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden- en Oost-Brabant. U kunt ons vinden bij onze Volkswagen- en Audi-vestiging aan de Wekkerstraat 43 in Eindhoven.

Bij Van den Udenhout autoverhuur Eindhoven vindt u een breed aanbod huurauto’s van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Van de compacte en voordelige Volkswagen up! of SEAT Mii tot de ruime en exclusieve Audi Q5 of Q7. Bij Van den Udenhout Eindhoven vindt u enkel kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s. Neem gerust een kijkje in het aanbod en kom erachter of ook uw ideale huurauto er tussen zit.

In het weekend is het helaas niet mogelijk om auto’s op te halen of terug te brengen bij de autoverhuur in Eindhoven. Wilt u toch een auto huren voor het weekend? U kunt die op vrijdag ophalen en op maandag terugbrengen.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag              7:30 – 18:00
Zaterdag                               9:00 - 17:00
Zondag                                 Niet geopend

Vragen over het huren van een auto of over uw reservering? Onze mensen staan u graag te woord via het nummer 088 – 374 68 70 of stuur uw vraag per mail naar info@udenhoutrent.nl.

 


Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.