Auto huren Den Bosch

Een auto huren in Den Bosch? U bent van harte welkom bij Van den Udenhout Autoverhuur, dé aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden- en Oost-Brabant. U kunt ons vinden bij onze Volkswagen- en Audi-vestiging aan de Balkweg 1 in Den Bosch.

Bij Van den Udenhout autoverhuur in Den Bosch vindt u een breed aanbod huurauto’s van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Van de compacte en voordelige Volkswagen up! of SEAT Mii tot de ruime en exclusieve Audi Q5 of Q7. Bij Van den Udenhout Den Bosch vindt u enkel kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s. Neem gerust een kijkje in ons aanbod en kom erachter of ook uw ideale auto er tussen zit!

In het weekend is het helaas niet mogelijk om auto’s op te halen of terug te brengen bij de autoverhuur in Den Bosch. Wilt u toch een auto huren voor het weekend? Dan kunt u die op vrijdag ophalen en op maandag terugbrengen.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag              7:30 – 18:00
Zaterdag                               9:00 - 17:00
Zondag                                 Niet geopend

Vragen over het huren van een auto of over uw reservering? Onze mensen staan u graag te woord via het nummer 088 – 374 69 70 of stuur uw vraag per mail naar info@udenhoutrent.nl.

 

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon