Automaat, trekhaak en andere opties op huurauto's

Bij Van den Udenhout Autoverhuur proberen wij u te voorzien van een zo compleet mogelijk aanbod. Dit betekent niet alleen dat we veel verschillende soorten en maten auto’s willen aanbieden, maar dat we u ook de keuze willen bieden uit verschillende opties. Om ervoor te zorgen dat u altijd geniet van comfort zijn alle huurauto’s standaard uitgerust met airco. Daarnaast zijn er vele opties beschikbaar, u kunt bijvoorbeeld ook een automaat of auto met trekhaak huren.

Automaat

Steeds meer mensen rijden in een automaat en raken gewend aan deze comfortabele manier van rijden. Bij Van den Udenhout is het in de meeste gevallen mogelijk om een auto als automaat te huren. Zo hoeft u niet ineens te gaan schakelen als u dit niet meer gewend bent, wel zo fijn toch?

Trekhaak

Niet iedere auto beschikt over een trekhaak, terwijl het af en toe erg handig kan zijn om bijvoorbeeld een aanhanger te kunnen gebruiken. Wilt u ook gebruik kunnen maken van een auto met trekhaak? Bij Van den Udenhout Autoverhuur zorgen wij dat dit ook voor u mogelijk is. Bij ons zijn verschillende auto’s met trekhaak te vinden, zoals de Volkswagen Golf Variant en Passat Variant. Zo is het altijd mogelijk om spullen te vervoeren met een aanhanger, zelfs als uw eigen auto geen trekhaak heeft!

Volkwagen Passat huren met trekhaakGolf Variant huren met trekhaak

Kan uw eigen auto geen caravan trekken, maar wilt u toch met de caravan op vakantie? Met bijvoorbeeld de Volkswagen Passat Variant is dat geen probleem! Op zoek naar een andere auto met trekhaak? Informeer via het nummer 088–374 69 70 of stuur uw vraag per mail naar info@udenhoutrent.nl.

Andere wensen?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk. U kunt vaak de keuze maken voor benzine of diesel. Daarnaast is het ook mogelijk om een auto te huren met winterbanden. Heeft u een specifieke wens? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon