Auto huren om mee op vakantie te gaan

Niet in bezit van een auto of voldoet uw auto niet aan uw wensen om een lange reis mee te maken? Bij Van den Udenhout kunt u ook een auto huren om mee op vakantie te gaan! Bij onze autoverhuur vindt u een ruime keuze uit auto’s van de merken Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA.

Wintersport met huurauto

Een auto nodig om mee op wintersport te gaan met het hele gezin? Bij ons kunt u een auto huren die helemaal aansluit bij uw wensen. Binnen ons aanbod vindt u bijvoorbeeld auto’s met wel 7 zitplaatsen zodat er voor iedereen een comfortabel plekje aanwezig is.

Het is ook mogelijk om een auto te huren met winterbanden zodat u altijd veilig aan zult komen op uw bestemming.

Met de caravan

Is uw eigen auto niet geschikt om een caravan te trekken? Op de autoverhuur van Van den Udenhout vindt u verschillende auto’s waarvoor dit geen enkel probleem is. Een aantal van de auto’s die beschikbaar zijn op onze autoverhuur beschikken over een trekhaak. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Volkswagen Passat Variant!

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.