Kort of lang huren

Bij Van den Udenhout autoverhuur bepaalt u zelf wanneer u de auto komt halen en terugbrengen. U geeft zelf aan op welke datum en tijd u de auto op komt halen en terug komt brengen. Houd er alleen rekening mee dat de autoverhuur op zondag gesloten is. Wanneer u een auto wilt huren voor het weekend, kunt u deze op maandag terug brengen. Hierdoor geniet u van vrijheid en is er ook de mogelijkheid om een auto te huren voor een korte periode.

Auto huren voor een korte periode

Gaat u er een dagje op uit, maar bent u niet in bezit van een eigen auto? Bij Van den Udenhout kunt u al een auto huren voor 1 dag! Zo kunt u alsnog genieten van de vrijheid die u heeft met een auto. Bij onze autoverhuur vindt u overigens alleen jonge en kwalitatief goede auto’s. Zo huurt u zelfs voor de korte termijn een auto met optimaal comfort en geheel naar uw eigen smaak.

Wilt u een weekendje weg met huurauto? Ook dan kunnen wij u helpen! Binnen ons aanbod vindt u auto’s in alle soorten en maten. Of u er nu alleen met uw partner of met het hele gezin op uit gaat, wij hebben altijd de geschikte auto voor uw tripje. Houd er in dit geval wel rekening mee dat onze verhuurlocaties gedurende het weekend niet geopend zijn. U kunt de auto bijvoorbeeld wel ophalen op vrijdag en terugbrengen op maandag.

Auto huren voor een langere periode

Gaat u bijvoorbeeld met het hele gezin op wintersport? Ook een auto huren voor een week is geen enkel probleem bij Van den Udenhout. Kijk hiervoor ook zeker eens naar onze ruime 7 persoons auto’s zodat u geniet van optimale ruimte en comfort voor het hele gezin.

Ook wanneer u op zoek bent naar tijdelijk vervoer voor de langere termijn bent u bij Van den Udenhout aan het juiste adres. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook een auto huren voor een maand of zelfs meerdere maanden. Wist u trouwens dat de huurprijs van de auto gunstiger wordt wanneer u de auto voor langere tijd in gebruik neemt? Voor de nóg langere termijn kunt u wellicht eens kijken naar shortlease mogelijkheden.

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.