Bestelbus huren

Op zoek naar een auto met veel laadruimte? De Volkswagen Bedrijfswagens staan voor u klaar. Zowel particulier als zakelijk kunt u bij onze verhuur terecht voor het huren van een bestelbus. Binnen het aanbod Volkswagen Bedrijfswagens vindt u bestelauto’s in alle maten zodat geen klus te groot is.

Caddy

Een compacte bestelbus huren? Ondanks de compacte uitstraling van de Volkswagen Caddy biedt deze bestelbus met ruim 3 m³ verassend veel laadruimte. Een ideale bus voor de kleine klus! Daarnaast is de Caddy voorzien van een strak design zodat u representatief voor de dag kunt komen. Wist u trouwens dat de Caddy de meest gekozen bedrijfswagen is onder vakmensen en ondernemers?

Kleine bestelbus huren

Transporter

Meer ruimte nodig? Met de Volkswagen Transporter vindt u de middenweg binnen onze verhuurvloot. Met een laadruimte van 6,7 m³ is de Transporter ruim terwijl u blijft genieten van het comfort dat u van Volkswagen gewend bent. De Volkswagen Transporter, al 70 jaar een begrip onder vakmensen.

Transporter bedrijfswagen huren

Crafter

Met de Volkswagen Crafter huur je de grootste bus die je gaat vinden bij ons op de verhuur. Met een laadvermogen van 1500 kilo en een laadruimte van 11 m³ voldoet deze bus aan werkelijk al je vervoersbehoeften. Het zal u misschien verbazen, maar ondanks het grote formaat van de Crafter rijdt hij extreem zuinig. Naast de gunstige prijs waarvoor u deze bus kunt huren, is hij ook in verbruik voordelig.

Crafter huren

Verhuiswagen huren?

Bij Van den Udenhout Autoverhuur is het ook mogelijk om een verhuiswagen te huren. De Volkswagen Crafter Box-Klep is dankzij de laadklep ideaal voor het vervoeren van grote zware objecten. Daardoor kunt u deze kleine vrachtwagen perfect gebruiken als verhuis auto. Met een laadruimte van 18 m³ wordt verhuizing een fluitje van een cent!

Crafter met laadklep huren

Bekijk hier ons volledige aanbod bedrijfswagens!

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon