Particuliere verhuur

Weekendje weg of zelf verhuizen? Zo Geregeld!

U bezit geen auto, maar wilt er toch af en toe met uw gezin lekker op uit? Of wilt u dit jaar wat ruimer op vakantie?

Van den Udenhout Autoverhuur biedt u volop de ruimte met een verscheidenheid aan betrouwbare huurauto's, waarmee u zo op weg kunt. Flexibel en zo geregeld.

Bij Van den Udenhout Autoverhuur huurt u precies die Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA die u zoekt. Van een luxe personenauto of ruimtewagen tot de onderscheidende Volkswagen Eos of Audi A1. Stuk voor stuk betrouwbare modellen waarvan u wéét dat ze u nooit laten staan. En met voldoende ruimte voor uw gezin en al uw bagage.

Lekker een dag, een weekend of weekje weg met z'n allen? Huur een personenbus, dat is wel zo gezellig en makkelijk! Bij Van den Udenhout Autoverhuur ook nog eens zo geregeld tegen aantrekkelijke prijzen.

Zelf verhuizen is wel zo handig en goedkoop. Naast personenauto's verhuurt Van den Udenhout Autoverhuurook Volkswagen bedrijfswagens. In diverse grootten en uitvoeringen, van de handzame volkswagen Caddy tot een grote Crafter, waarmee u met rijbewijs B zo de weg op kunt. Ze staan voor u klaar tegen aantrekkelijke tarieven.

Neem voor meer informatie contact op met Van den Udenhout Autoverhuur.

 

Maakt mobiliteit leuker én gemakkelijker.

Met vestigingen in 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Boxtel kan Van den Udenhout Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortlease constructies.