Populaire keuze Volkswagen Transporter Kombi

Volkswagen Transporter Kombi

Negen personen vinden een comfortabel en veilig plekje in de Transporter Kombi.

Vanaf € 144,75 per dag (incl. 100 km)
Vanaf 825.00 per week

incl. 21% BTW

Heeft uw bedrijf of instelling behoefte aan een compacte maar bijzonder ruime ‘people carrier’? Euromobil biedt een passende oplossing met de Volkswagen Transporter Kombi. U kunt bij ons kiezen uit een versie met handgeschakelde of automatische versnellingsbak. Negen personen vinden een comfortabel en veilig plekje in de Transporter Kombi. De standaard airconditioning zorgt ervoor dat iedereen fris op de plaats van bestemming aan komt. Functioneel vervoer voor een grote groep mensen, dat biedt de Transporter Kombi.

Geen kleine letters, geen gedoe achteraf. Bekijk hier onze heldere voorwaarden.

Benieuwd naar de voordelige prijs bij een langere huurtermijn of huren in het weekend? Bekijk de complete lijst met tarieven.

stoelen

9 stoelen

bagage

724 kg

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

Ruim 65 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter. Een bestelauto die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. En daar is in 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Als u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra-kilometers-op-een-liter-diesel even wegdenkt, dan is ook de nieuwe Transporter net als zijn voorgangers. Bovendien is hij completer uitgevoerd. Tevens zet hij de toon als het gaat om veiligheid en comfort. En dan zijn de 2.0 TDI Euro 6-motoren ook nog eens flink zuiniger dan hun voorgangers.

car
car

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.