Volkswagen Sharan

De Volkswagen Sharan biedt genoeg ruimte voor het hele gezin!

Vanaf € 107,50 per dag (incl. 100 km)
Vanaf 613.00 per maand

incl. 21% BTW

Als het echt op ruimte aan komt, is er binnen de Euromobil verhuurvloot de Volkswagen Sharan. 7 volwassenen en hun bagage vinden een plekje in deze elegante alleskunner. Wie dus een lange vakantierit wil maken of er met de familie een dagje op uit wil, heeft aan de Sharan de ideale huurauto. Ga ja voor ruimte? Ga dan voor de Sharan uit onze verhuurvloot!

Geen kleine letters, geen gedoe achteraf. Bekijk hier onze heldere voorwaarden.

Benieuwd naar de voordelige prijs bij een langere huurtermijn of huren in het weekend? Bekijk de complete lijst met tarieven.

stoelen

7 stoelen

bagage

809 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

Volkswagen introduceert de nieuwe Sharan. Naast een aangescherpt uiterlijk en subtiele interieur-upgrades maakt de Sharan vooral in technologisch opzicht een flinke stap voorwaarts. Het ruimtewonder van Volkswagen profiteert van nieuwe motoren en een brede selectie aan nieuwe rijassistentie- en infotainmentsystemen. Het uiterlijk van de vernieuwde Sharan is in detail aangescherpt met nieuwe carrosseriekleuren, een uitgebreider aanbod lichtmetalen wielen en LED-technologie voor de achterlichtunits. De nieuwe Sharan biedt veel meer.

car
car

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.