Populaire keuze Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

De nieuwe Polo

Vanaf € 49,25 per dag (incl. 100 km)
Vanaf 280.00 per week

incl. 21% BTW

De favoriet binnen de verhuurvloot van Euromobil. Wil jij de Volkswagen Polo huren? Geen wonder, een Volkswagen Polo is compact, stijlvol en wendbaar. Je rijdt met deze handzame en representatieve auto zonder problemen door het drukke verkeer; of dat nu een lange rit over de snelweg is of in de stad. Je hebt genoeg ruimte om met je vrienden een weekendje op stap te gaan. Alle Polo’s zijn bij Euromobil verkrijgbaar met zeer zuinige diesel of benzinemotoren en naar keuze met drie of vijf deuren.

Geen kleine letters, geen gedoe achteraf. Bekijk hier onze heldere voorwaarden.

Benieuwd naar de voordelige prijs bij een langere huurtermijn of huren in het weekend? Bekijk de complete lijst met tarieven.

stoelen

5 stoelen

bagage

270 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

Met zijn vernieuwde sportieve en markante design, oogt de nieuwe Polo zelfverzekerder dan ooit. Dankzij een keur aan designopties kunt u de Polo geheel naar uw smaak samenstellen tot een ware blikvanger op de weg. De nieuwe Polo onderscheidt zich daarnaast met technische hoogstandjes. Zo is de Polo standaard uitgerust met Front Assist en voetgangersherkenning. De Dodehoeksensor en Park Assist zijn optioneel verkrijgbaar.

car
car

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.