Aanbieding Volkswagen Passat

Volkswagen Passat

De Passat biedt comfort en luxe waarmee je zakelijk goed voor de dag komt.

Vanaf € 82,25 per dag (incl. 100 km)
Vanaf € 468,00 per week

incl. 21% BTW

Met de Volkswagen Passat kom je zakelijk gezien altijd goed voor de dag. Met de Passat biedt Volkswagen een combinatie van plezierige eigenschappen: het model heeft een stijlvol uiterlijk en is luxe en comfortabel uitgerust. Euromobil verhuurt de Passat tegen gunstige tarieven en in veel gevallen ook nog eens met een gunstige bijtelling! Huur ‘m bij Euromobil en ervaar de Passat zelf.

Geen kleine letters, geen gedoe achteraf. Bekijk hier onze heldere voorwaarden.

Benieuwd naar de voordelige prijs bij een langere huurtermijn of huren in het weekend? Bekijk de complete lijst met tarieven.

stoelen

5 stoelen

bagage

565 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

De Volkswagen Passat is al sinds 1973 op de markt en daarom een uiterst betrouwbaar voertuig. Zowel het interieur als het exterieur van de auto zijn de laatste jaren steeds luxueuzer geworden. Juist zakelijk is de auto erg aantrekkelijk dankzij het toegenomen comfort. Wat opvalt aan de Volkswagen Passat zijn de scherpe lijnen.

car
car

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.