Populaire keuze Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is zonder overdrijven een begrip in zijn klasse.

Vanaf € 53,25 per dag (100 km)
Vanaf 303.00 per week

incl. 21% BTW

De Volkswagen Caddy is zonder overdrijven een begrip in zijn klasse. U kunt uw medewerker veilig, representatief en tegen lage kosten met deze compacte alleskunner op pad sturen. De zuinige dieselmotor zorgt voor lage brandstofkosten en de praktische, zeer toegankelijke laadbak maakt de Caddy geschikt voor elke klus. Met de Caddy geeft u bij uw klanten altijd het juiste visitekaartje af!

Geen kleine letters, geen gedoe achteraf. Bekijk hier onze heldere voorwaarden.

Benieuwd naar de voordelige prijs bij een langere huurtermijn of huren in het weekend? Bekijk de complete lijst met tarieven.

stoelen

2 stoelen

bagage

841

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

Al jaren behoort de Volkswagen Caddy tot de favoriete uitrusting van vakmensen en ondernemers. Om dat te blijven, is de Caddy uitgerust met talrijke innovaties uit de personenwagens van Volkswagen. De motoren zijn schoner en zuiniger dan ooit tevoren. Het interieur en de assistentiesystemen zorgen voor nóg meer rijcomfort en voor nóg meer veiligheid.

car
car

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.