Populaire keuze SEAT Ibiza

SEAT Ibiza

De SEAT Ibiza is de ideale huurauto als je op zoek bent naar gemak, comfort en een goede kwaliteit.

Vanaf € 49,25 per dag (incl. 100 km)
Vanaf 280.00 per week

incl. 21% BTW

De SEAT Ibiza. De ideale huurauto indien je op zoek bent naar gemak, comfort en goede kwaliteit. Dankzij het frisse design verveelt de SEAT Ibiza geen moment en je komt altijd en overal goed voor de dag. Je huurt de SEAT Ibiza bij ons naar keuze met een zuinige benzine- of dieselmotor.

Geen kleine letters, geen gedoe achteraf. Bekijk hier onze heldere voorwaarden.

Benieuwd naar de voordelige prijs bij een langere huurtermijn of huren in het weekend? Bekijk de complete lijst met tarieven.

stoelen

5 stoelen

bagage

292 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

De SEAT Ibiza beschikt niet alleen over de nieuwste technologie en sportieve looks, ook de interieurruimte en het comfort zijn aanzienlijk verbeterd. Het design van het compacte model van het Spaanse merk kenmerkt zich net als voorheen door een jonge, functionele en sportieve uitstraling. De vijfde generatie van SEAT’s bestseller is gebaseerd op een compleet nieuw platform.

car
car

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.