Audi Q7

De Audi Q7 maakt indruk. Vijf volwassenen vinden een riante en luxueuze zitplaats en de bagageruimte is enorm groot.

Vanaf € 288,50 per dag (incl. 100 km)
Vanaf 1644.00 per week

incl. 21% BTW

De Audi Q7 maakt indruk. De zo kenmerkende Audi-vormgeving maakt de auto toch representatief. Vijf volwassenen vinden een riante en luxueuze zitplaats en de bagageruimte is enorm groot. Een dagje golfen met je vrienden? Een lange (internationale) reis maken? De Audi Q7 is er geknipt voor. Geniet van de Audi Q7. Euromobil maakt het mogelijk.

Geen kleine letters, geen gedoe achteraf. Bekijk hier onze heldere voorwaarden.

Benieuwd naar de voordelige prijs bij een langere huurtermijn of huren in het weekend? Bekijk de complete lijst met tarieven.

stoelen

5 stoelen

bagage

775 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

Met een gewicht van 1.995 kg voor de versie met de 3.0 TDI is de nieuwe Q7 de lichtste auto in zijn segment – de gewichtsverlaging ten opzichte van het vorige model bedraagt 325 kg. Het koetswerk en het onderstel zijn zeer licht door een slimme materialenmix. Het onderstel is compleet nieuw. Het biedt een mooie combinatie van comfort en de voor Audi typische sportieve dynamiek. Mede door het sterk verlaagde gewicht zijn de nieuwe modellen aanzienlijk zuiniger dan hun voorgangers.

car
car

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.