Audi Q5

Maximale kwaliteit en een hoge mate aan functionaliteit de Audi Q5 is klaar voor elke rit.

Vanaf € 173,75 per dag (incl. 100 km)
Vanaf 990.00 per week

incl. 21% BTW

Een ingetogen maar uiterst indrukwekkende uitstraling, maximale kwaliteit en een hoge mate aan functionaliteit. De Audi Q5 is klaar voor elke rit. Euromobil heeft zuinige benzine- en dieselversies (al dan niet met Quattro-vierwielaandrijving) in de verhuurvloot. De grotere gebruiksmogelijkheden maken de Audi Q5 tot een ideale partner waar je bijzonder veel plezier van zult hebben!

Geen kleine letters, geen gedoe achteraf. Bekijk hier onze heldere voorwaarden.

Benieuwd naar de voordelige prijs bij een langere huurtermijn of huren in het weekend? Bekijk de complete lijst met tarieven.

stoelen

5 stoelen

bagage

540 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

Laat niets aan het toeval over. Deze premium-SUV weet meteen te overtuigen met zijn comfort, stijl en dynamiek. Het is een karaktervolle verschijning met een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. Dat biedt veel mogelijkheden, elke dag weer. De nieuwe Audi Q5.

car
car

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.