Populaire keuze Audi A5 Cabriolet

Audi A5 Cabriolet

De Audi A5 Cabriolet heeft meer dan voldoende ruimte voor bagage en maakt deze huurauto bij uitstek geschikt voor een onvergetelijke dag.

Vanaf € 166,00 per dag (incl. 100 km)
Vanaf 946.00 per week

incl. 21% BTW

Wie er een dagje op uit wil, komt uitstekend voor de dag met de exclusieve Audi A5 Cabriolet. Vier personen en meer dan voldoende ruimte voor bagage maken deze huurauto bij uitstek geschikt voor een onvergetelijke dag. Maar ook als je besluit deze cabrio langer te huren, zul je genieten van je keuze. De Audi A5 Cabriolet biedt rijplezier in overvloed!

Geen kleine letters, geen gedoe achteraf. Bekijk hier onze heldere voorwaarden.

Benieuwd naar de voordelige prijs bij een langere huurtermijn of huren in het weekend? Bekijk de complete lijst met tarieven.

stoelen

4 stoelen

bagage

320 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

De Audi A5 Cabriolet staat open voor de wereld van morgen. De A5 Cabriolet maakt direct enthousiasme los. Het exterieur is aangescherpt, waarbij vooral de schouderlijn opvalt. De nieuwe A5 Cabriolet heeft de meest torsiestijve open carrosserie in zijn segment, terwijl die koets bovendien een van de lichtste is. Ook de interieurarchitectuur weet te overtuigen. Alles ademt topkwaliteit en het ruimteaanbod is groot. Er zijn veel mogelijkheden om een persoonlijke touch aan te brengen.

car
car

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.