Audi A4 Avant

De Audi A4 Avant is een huurauto met de juiste uitstraling en met veel gebruiksmogelijkheden.

Vanaf € 100,25 per dag (incl. 100 km)
Vanaf 571.00 per week

incl. 21% BTW

De exclusieve maar ingetogen Audi A4 Avant is opvallend onopvallend aanwezig en leidt daardoor in het geheel niet af van waar het werkelijk om draait: genieten van een kwaliteitsauto waarbij het niet uitmaakt of je een korte of lange rit maakt. Met een Audi A4 Avant huur je een auto met de juiste uitstraling en veel gebruiksmogelijkheden.

Geen kleine letters, geen gedoe achteraf. Bekijk hier onze heldere voorwaarden.

Benieuwd naar de voordelige prijs bij een langere huurtermijn of huren in het weekend? Bekijk de complete lijst met tarieven.

stoelen

5 stoelen

bagage

490 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

Nog ruimer, nog eleganter, nog sportiever: de nieuwe Audi A4 Avant is een fraaie verschijning met veel gebruiksgemak. Daarbovenop heeft hij nog veel meer te bieden. In het interieur vallen de innovatieve Audi virtual cockpit met hoge resolutie 12,3-inch LCD-scherm en het eveneens optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D sound op. Deze auto maakt de topklasse bereikbaar.

car
car

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.