Audi A3 Cabriolet

Voor een gunstig tarief rijd je al een chique en sportieve cabrioletversie van de Audi A3.

Vanaf € 102,25 per dag (incl. 100 km)
Vanaf 582.00 per week

incl. 21% BTW

Voor een verrassend gunstig tarief huur je bij ons zo’n sportieve en tegelijkertijd chique cabrioletversie van de populaire Audi A3. Het kostenplaatje is sowieso aantrekkelijk omdat wij diverse uitvoeringen met extra zuinige motoren in onze huurvloot hebben opgenomen. Dat wordt prijsbewust maximaal genieten met de Audi A3 Cabriolet. Veel plezier!

Geen kleine letters, geen gedoe achteraf. Bekijk hier onze heldere voorwaarden.

Benieuwd naar de voordelige prijs bij een langere huurtermijn of huren in het weekend? Bekijk de complete lijst met tarieven.

stoelen

4 stoelen

bagage

250 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

De Audi A3 Cabriolet bestaat uit elegante, slanke lijnen die samen een dynamisch totaalbeeld opleveren. Een volledig automatische stoffen kap is standaard. Deze laat zich tot een snelheid van 50 km/h openen. Met de akoestische kap is het nog stiller in het interieur. Dan kunt u in alle rust genieten van de Audi virtual cockpit, die voor het eerst in dit marktsegment verkrijgbaar is. Ontdek zelf de vele facetten van vooruitgang.

car
car

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.