Audi A1

De Audi A1 is een hypermodern vormgegeven huurauto met een kwaliteitsbeleving die niet onderdoet voor de grotere Audi modellen.

Vanaf € 66,25 per dag (incl. 100 km)
Vanaf 378.00 per week

incl. 21% BTW

Euromobil biedt met de Audi A1 een hypermodern vormgegeven huurauto met een kwaliteitsbeleving die niet onderdoet voor de grotere Audi modellen. Of je nu met je beste vriend (in) gaat shoppen of er alleen op uit trekt, met de Audi A1 kom je altijd en overal representatief voor de dag. En dat alles tegen vlijmscherpe huurtarieven!

Geen kleine letters, geen gedoe achteraf. Bekijk hier onze heldere voorwaarden.

Benieuwd naar de voordelige prijs bij een langere huurtermijn of huren in het weekend? Bekijk de complete lijst met tarieven.

stoelen

4 stoelen

bagage

270 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

De vernieuwde Audi A1 weerspiegelt een moderne levenswijze. Hij gaat uit van zijn eigen kracht, inclusief alle persoonlijke kenmerken die daarbij horen. Verder presteert hij goed en blijft hij op plezierige wijze verrassen. Andere voordelen van de vernieuwde Audi A1 zijn de zuinige motoren en de moderne technologie op het gebied van connectiviteit en navigatie. Kortom, deze compacte uitblinker vraagt om een nadere kennismaking. Grootsheid heeft immers meerdere kanten.

car
car

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.