ŠKODA Superb

De ŠKODA Superb is de ruimste in zijn klasse en is zeer comfortabel.

Vanaf € 92,00 per dag (incl. 100 km)
Vanaf 524.00 per week

incl. 21% BTW

Wil je echt luxe in optima forma voor jou en je gezin? Huur dan de zeer comfortabele en ongelofelijk ruime ŠKODA Superb. Dit is echt luxe rijden in een elegant gelijnde auto. De ruimste in zijn klasse. Rijden in een ŠKODA Superb is genieten van luxe en maximale veiligheid! Kies één van de krachtige diesel of benzinemotoren. Bij Euromobil huur je deze stijlvolle auto voor een verrassende scherpe prijs!

Geen kleine letters, geen gedoe achteraf. Bekijk hier onze heldere voorwaarden.

Benieuwd naar de voordelige prijs bij een langere huurtermijn of huren in het weekend? Bekijk de complete lijst met tarieven.

stoelen

5 stoelen

bagage

595 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

ŠKODA presenteert de nieuwe SUPERB, het topmodel van het merk. Hij doet zijn naam eer aan. Om te beginnen met een scherp en helder design. Daarbij biedt hij nog meer ruimte en comfort dan voorheen. Ook op technologisch gebied is hij dé vaandeldrager van ŠKODA: de nieuwe SUPERB is lichter dan het vorige model en leverbaar met nieuwe Euro 6-motoren, waaronder diverse met 22% bijtelling, zowel handgeschakeld als met DSG versnellingsbak. De SUPERB is er met de nieuwste assistentiesystemen én hij is de eerste rijdende hotspot van ŠKODA.

car
car

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.