ŠKODA Superb Combi

Rijden in een ŠKODA Superb is genieten van luxe en maximale veiligheid!

Vanaf € 84,25 per dag
Vanaf 480.00 per week

incl. 21% BTW

Wil je echt luxe in optima forma voor jou en je gezin? Huur dan de zeer comfortabele en ongelofelijk ruime ŠKODA Superb. Dit is echt luxe rijden in een elegant gelijnde auto. De ruimste in zijn klasse. Rijden in een ŠKODA Superb is genieten van luxe en maximale veiligheid! Kies één van de krachtige diesel of benzinemotoren. Bij Euromobil huur je deze stijlvolle auto voor een verrassende scherpe prijs!

Geen kleine letters, geen gedoe achteraf. Bekijk hier onze heldere voorwaarden.

Benieuwd naar de voordelige prijs bij een langere huurtermijn of huren in het weekend? Bekijk de complete lijst met tarieven.

stoelen

5 stoelen

bagage

633 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

De nieuwe ŠKODA SUPERB COMBI is meer dan een prachtige stationwagen, vanwege de opmerkelijke ruimte die hij biedt. Ruimte voor jezelf, ruimte voor elkaar en vooral ook ruimte voor plezier. Een luxewagen die je door de week inzet voor zaken en in het weekend voor sport, vrienden en gezin.

car
car

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.