Populaire keuze ŠKODA Fabia

ŠKODA Fabia

De ŠKODA Fabia biedt verassrassend veel ruimte en veelzijdigheid.

Vanaf € 49,25 per dag (incl. 100 km)
Vanaf 280.00 per week

incl. 21% BTW

Kies je voor de ŠKODA Fabia van Euromobil? Dan huur je een verrassende veelzijdige en ruime auto! Je kunt bij Euromobil de keuze maken tussen zuinige benzine- en dieselmotoren. Met de prijsbewuste en comfortabele Fabia hebben jij of je gezin veel plezier onderweg!

Geen kleine letters, geen gedoe achteraf. Bekijk hier onze heldere voorwaarden.

Benieuwd naar de voordelige prijs bij een langere huurtermijn of huren in het weekend? Bekijk de complete lijst met tarieven.

stoelen

5 stoelen

bagage

315 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

Meer informatie

De nieuwe FABIA is lekker compact en zijn uiterlijk én weggedrag worden nog dynamischer – niet verwonderlijk als je weet dat de VisionC een belangrijke inspiratiebron is. Zoals je van de FABIA gewend bent, staat gebruiksgemak voorop. Het nieuwe model biedt bijvoorbeeld de grootste bagageruimte in zijn klasse. En er is meer: de FABIA wordt nog zuiniger. Dat komt door het opvallend lage gewicht en door slimme nieuwe technologieën.

car
car

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.