Audi TT Coupé

Met de Audi TT Coupé worden de sportieve rijeigenschappen gecombineerd met de hoogwaardige uitstraling die elke Audi kenmerkt.

Vanaf € 111,50 per dag (incl. 100 km)
Vanaf 636.00 per week

incl. 21% BTW

De sportieve rijeigenschappen van dit tweepersoons model (inclusief achterbank met ruimte voor kleine kinderen) combineert de Audi TT met de hoogwaardige uitstraling die elke Audi kenmerkt. Daardoor kan je met deze sportwagen overal uitstekend voor de dag komen. Wie sportief voor de dag wil komen voor een verrassend gunstig huurtarief, bieden we met de Audi TT een ultieme auto.

Geen kleine letters, geen gedoe achteraf. Bekijk hier onze heldere voorwaarden.

Benieuwd naar de voordelige prijs bij een langere huurtermijn of huren in het weekend? Bekijk de complete lijst met tarieven.

stoelen

4 stoelen

bagage

789 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

Een onderscheidend silhouet. Scherpe lijnen bepalen het karakter. Het nieuwe driedimensionale design van de singleframe is stijlvol geïntegreerd in de horizontale belijning van de voorzijde. De nieuwe coupé onderscheidt zich verder met innovatieve aandrijflijnen en innovaties op het vlak van weergave en bediening, bijvoorbeeld met de Audi virtual cockpit.

car
car

Van den Udenhout Autoverhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant.

 

Van den Udenhout Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Kalkhoff.