Aanbieding Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

De nieuwe Polo

Vanaf € 49,25 per dag (incl. 100 km)
Vanaf 280.00 per week

De favoriet binnen de verhuurvloot van Euromobil. Wil jij de Volkswagen Polo huren? Geen wonder, een Volkswagen Polo is compact, stijlvol en wendbaar. Je rijdt met deze handzame en representatieve auto zonder problemen door het drukke verkeer; of dat nu een lange rit over de snelweg is of in de stad. Je hebt genoeg ruimte om met je vrienden een weekendje op stap te gaan. Alle Polo’s zijn bij Euromobil verkrijgbaar met zeer zuinige diesel of benzinemotoren en naar keuze met drie of vijf deuren.

stoelen

5 stoelen

bagage

270 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

Met zijn vernieuwde sportieve en markante design, oogt de nieuwe Polo zelfverzekerder dan ooit. Dankzij een keur aan designopties kunt u de Polo geheel naar uw smaak samenstellen tot een ware blikvanger op de weg. De nieuwe Polo onderscheidt zich daarnaast met technische hoogstandjes. Zo is de Polo standaard uitgerust met Front Assist en voetgangersherkenning. De Dodehoeksensor en Park Assist zijn optioneel verkrijgbaar.

car
car

Volkswagen Polo huren

Met vestigingen in 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Boxtel kan Van den Udenhout Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortlease constructies.